Didelė ir neįkainojama dovana Lietuvai | Rasa Budbergytė

Didelė ir neįkainojama dovana Lietuvai

Valstybės atkūrimo dieną Seimo narė Rasa Budbergytė dalyvavo Prienų rajono savivaldybės organizuotose tradiciniuose apdovanojimuose „Dėkingumas“, kur išreiškė padėką kraštiečiams, savo uoliu, kūrybingu  ir sąžiningu darbu prisidedantiems prie Prienų rajono gyventojų kultūrinės, ekonominės ir socialinės gerovės kūrimo.

Iškilmingo renginio metu R. Budbergytė įteikė apdovanojimą Veiverių krašto verslininkui Vidui Ruseckui, kuris nominuotas „Už savanorystę“. Medienos apdirbimo verslą turintis p. Vidas nesibodi pagelbėti savo krašto žmonėms, dideliu įnašu yra prisidėjęs prie Veiverių bažnyčios rekonstrukcijos, visada noriai ir aktyviai prisideda prie Veiverių Tomo Žilinsko gimnazijos organizuojamų sportinių renginių, remia jaunųjų drožėjų plenerus.

,,Kuriantys, sąžiningi ir kitų bėdoms neabejingi tautiečiai – didelė ir neįkainojama dovana ne tik mano mylimiems Prienų krašto žmonėms, tačiau ir kiekvienam iš mūsų bei Lietuvai, švenčiančiai 99-ies metų sukaktį. Simboliška ir itin prasminga, kad galiu padėkoti kraštiečiams vasario 16-ąją, kuri ženklina prieš 99 metus pradėtą modernios ir nepriklausomos Lietuvos kūrimą, besitęsiantį iki šiol!“,- pažymėjo parlamentarė Rasa Budbergytė.

Lankydamasi Prienuose Seimo narė dalyvavo ir kituose Valstybės atkūrimo dienos minėjimo renginiuose: iškilmingoje Lietuvos vėliavos pakėlimo ceremonijoje Laivės aikštėje ir Prienų krašto meno kūrėjų darbų parodos atidaryme Prienų kultūros ir laisvalaikio centre. Be to, aplankė savo globojamą Prienų Justino Marcinkevičiaus viešąją biblioteką, kurios kolekciją papildė atsivežtomis knygomis.